Kom indenfor

Kom til åbent hus søndage mellem 14.00-14.45, eller book en personlig fremvisning på telefon: 75 62 23 00 / mail: 871@edc.dk

 

Projektsalg - hvad skal jeg være opmærksom på?

KØBSAFTALEN Når du har fundet din drømmebolig, indgår vi en købsaftale. Aftalen indgås med advokat- og bankforbehold, så du har mulighed for at gennemgå aftalen med din advokat og få din bank til at godkende købet. Du har ret til at fortryde dit køb frem til 6 hverdage efter, vi har underskrevet aftalen.

BETALINGEN Når du har underskrevet købsaftalen, deponerer du en mindre del af købesummen, og senest 10 hverdage efter sælgers underskrift stiller du bankgaranti for resten af købesummen. Fortryder du købet inden de 6 hverdages fortrydelsesfrist, får du naturligvis det deponerede beløb tilbage.

JURAEN Vores advokat sørger for berigtigelsen af handlen. Vi sørger for, at skøde og øvrige juridiske dokumenter kommer på plads, ligesom vi stifter en ejer- og/eller grundejerforening. Vi organiserer den første generalforsamling og sørger for, at alle nødvendige dokumenter bliver tinglyst. Den eneste omkostning for dig er tinglysningsafgift og stempelomkostninger for tinglysning af skødet på din nye bolig.

Kom indenfor.

Det er EDC Ejendoms Centret, som står for salget af lejlighederne.

Mød dem til Åbent Hus hver søndag fra kl. 14.00 – 14.45.

Du finder vores flotte prøvelejlighed på Nordøstpassagen 24, 8700 Horsens.

Du kan også booke en personlig fremvisning på telefon: 75 62 23 00 / mail: 871@edc.dk.