Et samarbejde der bygger på kvalitet

BECH Gruppen og AG Gruppen.

 

Om sælger.

Du køber din nye lejlighed af HAVNEFRONTEN HORSENS ApS, der er et joint venture mellem grundejeren BECH GRUPPEN og projektudvikleren AG GRUPPEN.

BECH GRUPPEN er et solidt shipping firma fra Horsens, der nu ønsker at være med i udviklingen af Horsens Havn.

AG GRUPPEN har gennem mere end 30 år opført over 7.500 boliger og har en AAA kreditvurdering. Mange års erfaring i markedet er din garanti for, at du modtager din bolig i den aftalte kvalitet.

under opførelsen.

Under hele byggefasen er vores eget projektteam til stede på byggepladsen, hvorfra de styrer og koordinerer ejendommens opførelse og sikrer, at vores høje krav til kvalitet og æstetik altid overholdes. Vi holder dig jævnligt orienteret om byggeriets fremdrift via nyhedsmails, så du løbende kan følge med i opførelsen af din nye bolig.

Det handler om tillid og tryghed.

Før overdragelsen har vi grundigt gennemgået din bolig for fejl og mangler. Derudover gennemgår vi boligen sammen med dig og udarbejder i fællesskab en afleveringsprotokol, hvor eventuelle mangler fremgår. Du har desuden mulighed for inden for 14 dage efter overdragelsen at reklamere, hvis du i denne periode opdager yderligere fejl og mangler i din bolig.

Efter byggeriets afslutning foretager vi hhv. 1- og 5-års gennemgang iht. AB92. På den måde er du sikker på, at evt. fejl og mangler, der er omfattet af vores garanti, bliver afhjulpet uden udgifter for dig.